Maxine Woreel / 635 volgers

Ik ben fan!
Ik gebruik dit product nu een paar weken en mijn haar is zichtbaar veranderd!

Ik verf en stijl al jaren mijn haren dus mijn haar was heel erg beschadigd. Ondanks dat ik mijn haar probeerde zo goed mogelijk te verzorgen zag ik dat mijn haar afbrak en dat het onhandelbaar was geworden. Het zat niet meer goed in model, ik werd hier heel onzeker van.

Tot dat ik op een dag geïntroduceerd werd met Natuq arganolie, het is een pure arganolie, er zijn dus geen ingrediënten aan toegevoegd die schadelijk kunnen zijn voor je haar.

De eerste keer gebruik:
De olie voelt dik aan maar het laat het haar niet verzwaren! Ik gebruikte de arganolie voor het eerst na het stijlen van mijn haren. Normaal is mijn haar na het stijlen erg droog en blijft het niet glad zitten. Na één keer gebruik van Natuq arganolie zag mijn haar erg zacht en glanzend uit. Mijn haar voelde niet zwaarder aan en bleef langer stijl.

Na een aantal weken gebruik zie ik dat mijn haar er levendiger uitziet. Mijn haar had deze voeding echt nodig! Deze pure voeding heeft mijn haar zichtbaar veranderd.

Vroeger kocht ik altijd producten bij de kapper of in de winkel waar sulfaten en parabenen inzitten, wat slecht is voor je haar! Je betaalt zoveel geld voor zo weinig verzorging.

Ik ben fan en ik raad dit product zeker aan! Voor iedereen met beschadigd haar of haar dat een beetje verzorging kan gebruiken: zoek niet verder!

Maxine Woreel