Rozenwater

Inhoudsopgave: Klik op kopje om direct naar je gewenste stukje te gaan.

Inleiding

Tegenwoordig hoor je het overal terugkomen, arganolie. Het staat bekend als “Marokkaans goud” en is een van de meest schaarste olie van de wereld! Het winnen van pure en biologische arganolie is een arbeidsintensief proces en dat is dan ook terug te zien aan het prijskaartje.

Wat is rozenwater?

Rozenwater wordt gemaakt uit rozen en is een hydrolaat. Het wordt daarom ook wel rooshydrolaat genoemd. Dit water heeft vele voordelen voor het lichaam en gezicht van de mens.

Waar bestaat rozenwater uit?

Dat arganolie gezien word als “Marokkaans goud” is natuurlijk niet voor niks. Deze olie bevat een grote hoeveelheid aan Vitamine E, Natuurlijke omega vetten en tot slot Anti-oxidanten! Daarnaast is arganolie niet-comedogeen wat veel voordelen heeft voor de huid. Hieronder gaan we dieper in op het gebruik van deze olie.

Hoe kan je rozenwater gebruiken?

Rozenwater voor je haar

Rozenwater zorgt voor glanzend en zacht haar. Als bonus ruikt het ook nog eens erg lekker

Rozenwater voor de huid

Rozenwater hydrateert, revaliseert en voedt de huid. Hierdoor zal je huid glad en zacht aanvoelen. De anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huidcellen sterker worden en dragen bij aan het aanmaken van huidweefsel. Littekens en wondjes kunnen ook worden geheelt door middel van Rozenwater.

Al overtuigd van de kracht van rozenwater? Bekijk snel hieronder onze premium rozenwater.

Een reactie op “Rozenwater

  1. Pingback: Blog - Arganolie - Natuq

Reacties zijn gesloten.